HIP HIP HURRA

Hold din fødselsdag i inspirerende og hyggelige omgivelser. Her kan I udfolde jer kreativt og skabe jeres eget Kreaværk.


Har I lyst til at dekorere jeres egen slikskål, designe smykker, pynte æsker med pailletter og glimmer eller male et fælles kunstværk? Vi hjælper jer naturligvis i gang med aktiviteten og svarer på spørgsmål undervejs. 


Vi serverer varme og kolde drikke og til den lille sult tilbyder vi kagemand/kone, romkugler, figenstænger eller gulerod/chokolade/theboller.


Og det bedste af det hele er, at vi klarer al oprydning bagefter.

 PRAKTISK INFO

Er I 8 personer eller derover er det muligt at booke vores fødselsdagslokale, og bestille servering fra vores fødselsdagsmenu. 

Fødselsdagsrummet kan bookes mandag til fredag 15.00-17.00 eller søndage 10.00-12.00 eller 13.00-15.00.

Der er plads til 14 kreative deltagere. Hvis deltagerne er under 12 år, anbefaler vi, at I er to voksne med.

Vi tilbyder tilkøb af lette snacks, drikkevarer, boller og kagemand/-kone.

KREAVÆRK

I vælger selv, hvilket kreaværk I skal lave. Der kan vælges mellem værker fra alle vores kreastationer, og har I specielle ønsker, finder vi sikkert også en kreativ løsning herpå. Vi klargør alle materialer, så det er lige til at gå til, når gæsterne ankommer.

MENU

 Vi kan altid tilbyde: Øko. saft, øko. sodavand, varm chokolade, kaffe, romkugler, figenstænger og tørret frugtsnacks. 

Men der er også mulighed for at bestille  kagemand/-kone med pynt og tekst eller gulerod/chokolade/theboller.

PRIS

Fødselsdage afholdes i “glasrummet”, hvor I sidder ugeneret og for jer selv. Prisen afhænger helt af hvilket kreativt projekt i vælger og hvad I gerne vil have at spise til. Dekoration af en papmaché figur koster eksempelvis ca. 130 kr. pr. person og keramikskåle og kopper koster mellem 155-199 kr. 

Hvis I vælger at holde fødselsdag i weekenden er der foruden det valgte kreaprojekt og mad-tilkøb et weekendtillæg på 300 kr. 

 

 

 

KLAR TIL KREA-FEST?

Hvis du kunne tænke dig at afholde en anderledes fødselsdag, så book i god tid og senest 14 dage inden.
Ring 61 62 27 07 og hør mere. 

Book fødselsdag