BADASS BRODERI

Foto: Anna Marín Schram

 

HVAD

Trine underholder om den skøre vej hun har taget for i dag at være blevet kendt som Broderisten og hende med de broderede bandeord.
Der var ikke mange, der havde set at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen og kastes op på knagen med de helt rå læderjakker. Men ikke desto mindre er det hvad, der er sket og en bragende broderi-bølge, har stormet ind over landet og har slet ikke lagt sig endnu.
Det er ikke kun snak – der skal sgu også broderes lidt! Trine gennemgår de mest elementære trin, der skal til for at lave et korssting. Hvis du er ukronet korsstingskonge, kan der sagtens være et par tips og tricks, du kan få gavn af eller også må du lære Trine dine bedste tricks. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på korssting. Man må også gerne sidde på hænderne og lytte uden at brodere!
Alle får materialer til at øve sig på og skulle du blive bidt af broderiet, er det muligt at købe Trines broderikits. Du er også meget velkommen til at medbringe dit eget broderi, hvis du lige er i gang med at brodere udsigten fra Rundetårn.

HVORNÅR

16. november 2021
18.30-21.00

PRIS

250 kr. inkl. materialer at øve sig på.
Du får også mulighed for at købe kits og materialer. 

TILMELDING

Tilmeld dig ved at følge linket og vælg “Badass Broderist workshop” i drop down menuen.

TILMELD DIG HER