VÆVNING VED VIVI MAILUND

 

HVAD

Vi inviterer til en aften i vævningens tegn med Vivi Mailund (@vivimailund). 

Et typisk vævekursus starter ud med en præsentation af de forskellige væveredskaber. Sammen gør vi hver vores væveramme klar til vævning. Designprocessen er løbende.

Ved brug af nogle få væveteknikker kommer du til at eksperimentere med garnernes tykkelser, kvaliteter og farver. Alt efter behov præsenteres nye teknikker.

Fokus vil være på at udvikle netop dine kompetencer ved at møde dig på dit niveau. Så vidt muligt imødekommes dine behov og ønsker for hvad der skal ske på væverammen.

I løbet af vævekurset skabes dit personlige væveværk, som kan bruges til eksempelvis dekoration på væggen, på en mulepose, på en pude eller på et stykke tøj. Når først du kommer i gang med håndvævning åbner der sig nye ideer til hvad netop dit væveværk skal bruges til.

HVORNÅR

24. marts 2021
18.30-21.00

PRIS

350,- inkl. alle materialer til dit første vævede værk
Der er efterfølgende mulighed for at købe væv og andre materialer med hjem og vi har 20% rabat på alle vævematerialer denne aften.

TILMELDING

Tilmeld dig ved at følge linket og vælg hvor mange personer du gerne vil tilmelde. Du får en mail med bekræftelse på tilmeldingen. Der er 12 pladser til workshoppen.

TILMELD DIG HER